Треньорът на Черно море Илиан Илиев е категоричен, че най-важната

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев е категоричен, че най-важната
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Трябва да се вдигнем психологически за Етър

Треньорът на Черно море Илиан Илиев е безапелационен, че най-важната му задача сега е да успее да вдигне тима психически преди идния мач с Етър. Специалистът, отпред на “моряците ”, пое виновността за загубата от Септември, като разяснява и грешките, които е позволил в този домашен дуел.

“Предстои ни сложен мач с Етър. Съперникът съумя да си резервира тима, пробва се да играе добър футбол, а и дуелът е на техен терен. Трябва да се вземе поради и загубата ни от Септември вкъщи. Със сигурност това е най-тежкият мач в моята кариера, като резултат и като показване. Не толкоз ни тормози спортно-техническият, колкото психологическият фактор от тази загуба. Нормално е аз като треньор да съм изцяло виновен за провалянето ”, съобщи Илиев.

“Допуснах неточност при правенето на състава, сгреших и със промените. Може би сгреших и с настройката на футболистите преди мача. Емоциите от не неприятно изиграния дуел с Левски повлияха. Тези неща би трябвало да са ми като обеца на ухото. В този миг моята задача е да подвигна играчите, както се споделя на футболен език. Състезателите ни не са се трансформирали за четирите дни сред срещите с Левски и Септември. Остава ни да се вдигнем психически. Качествата ги имаме, готови сме, би трябвало да отидем и да изиграем един добър мач с Етър, и да търсим трите точки ”, приключи наставникът на Черно море.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР