Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде ексклузивно интервю за

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде ексклузивно интервю за
Коментари Харесай

Илиан Илиев за „Петел”: Срещу Берое беше тежък мач и дадохме жертви, но излизаме мобилизирани срещу Лудогорец

Треньорът на Черно море Илиан Илиев даде извънредно изявление за „ Петел ”, в което разяснява загубата под Аязмото, идния мач с Лудогорец и излезлите през днешния ден информации за планувани съществени кадрови промени на „ Тича ” през лятото.

- Г-н Илиев, откакто гледахте видеозаписа на мача с Берое, открихте ли други аргументи за загубата?

- Двубоят беше равносилен, само че след двата подарени гола на домакините, ние пропуснахме няколко положения, с цел да се върнем в мача. След първия им гол от фаул, подарен от съдията, Берое заиграха на контраатаки и ги направиха няколко пъти, само че отново споделям, ние изтървахме положения, както при 0:1, по този начин и при 0:2. След като прегледах видеозаписа, съм заинтригуван от изключителната настъпателност на Берое, която бе разрешена от съдията, и видяхте до каква степен докара той нещата. Възможно е да се извадят и някои елементи от прекрачване на границата на нападателната игра. Но това е футбол, има и такива мачове, и се надявам да свикнем да играем по същия метод.

 

- Как си обяснявате вашите пропуски?

- Добре е, че създавахме положения, неприятното е, че не отбелязахме. Ако беше влезнал един гол за нас, можеше да е друго. Надявам се, когато се срещнем с тях във Варна, да  има също по този начин благоразположен арбитър, който да свири фаулове за нас на пеналта, а за гостите - в центъра, и да разрешава такава нападателна игра.

 

- Освен загубата, дадохте и жертви под Аязмото. Какво е положението им?

- Неприятно е, че в резултат на позволената от съдията нападателна игра, се получиха много травми, и то от наша страна. Цветомир Панов ще отсъства по-дълго. Той има оток в глезена, чакаме да спадне, с цел да разберем дали е скъсана връзката и какви дейности да предприемем. Мартин Минчев е с удар в рамото, а Аристот Ндонгала получи тежък удар в глезена. Не е ясно дали двамата ще се възстановят за мача с Лудогорец. Ще отсъства и Мирослав Енчев, който бе незаслужено изпъден в Стара Загора.

 

- Наскоро победихте Лудогорец във Варна, може ли да го извършите за повторно през това състезание?

- Лудогорец няма потребност от показване, сигурно няма да ни е елементарно, изключително след тези травми и наказването на Енчев. Заради помощта на публиката на наш терен обаче, не е елементарно и за гостите. Ще излезем мобилизирани, уповавам се да изиграем добър мач и да вземем нещо от него.

 

- С оглед на създалата се обстановка и задачите, които преследват двата тима, и вие, и Лудогорец като че ли не може да си позволите загуба на точки?

- Нека да не изпадаме в нервности. Има 6 кръга, всичко може да се случи. Трябва да играем съществено в петък, сигурно и ние се нуждаем от точки. Искам да не позволяваме тези неточности, които допуснахме за двата гола на Берое. Грешки се позволяват, само че след такива при подарените двата гола на Берое, е мъчно, и би трябвало да ги почистваме, тъй като класен тим като Лудогорец може да ги накаже.

 

- Как ще коментирате излезлите информации през днешния ден за съществени кадрови промени, които планирате през лятото – петима играчи напущат, а оставането на други трима също е под въпрос?

- Доста се изненадах, откакто отидох на възстановителната подготовка и ме осведомиха какво е написано. Вчера слушаха какво споделих по малкия екран, а в промеждутъка от 4 сутринта, когато се прибрахме във Варна, и 11 часа за началото на тренировката, никой не е приказвал с мен. Меко казано, това се неточни клевети. Със сигурност след края на един полусезон има разбърквания във всеки тим, само че в това, което е написано за нашия в този момент, няма нищо правилно. Повечето от визираните за „ освобождение ” момчета имат договори, може би се пробва да се нагнети напрежението.

 

- Каква е обстановката с Ради Василев? Ще върви ли в Левски?

- Няма драма с Ради. Той е наш футболист. Неговият контракт изтича и от месец чакаме сътрудникът му да пристигна, с цел да преговаряме за нов договор. Той също е склонен, че би трябвало да пристигна във Варна, с цел да водим диалози.

 

- На този стадий мислите ли за лятна селекция?

- Нямам съответни мисли. Мачовете идват един след различен и още не е ясно дали може да стигнем до евротурнирите, от което зависи селекцията. Изгледахме мача с Берое, както трябваше, още един път ще го изгледаме, и след това влизаме с мисълта за идващия мач.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР