Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе повече от доволен

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе повече от доволен
Коментари Харесай

Илиан Илиев след триумфа: Накарахме Ботев да тича повече от необходимото

Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе повече от удовлетворен след успеха с 2:0 против Ботев в Пловдив.

Опитният експерт не спря да хвали своите футболисти, които съгласно него са предиздвикали Ботев да „ тичат доста повече от това, което го прави по принцип ”. Илиев отхвърли да разяснява за следващ път изявлението си след мача с Ботев за Купата на България, когато назова част от почитателите на пловдивчани „ индианци ”.

„ Първо би трябвало да поздравя футболистите ми, защото изиграхме три мача след постоянния сезон, в които не заслужавахме да загубим, само че отпаднахме за Купата на България. На Коматево се играе мъчно против подобен добър тим. Видяхте игрово, без две неточности при изнасянето на топката, през останалото време допускахме положения единствено след статични положения. Мисля, че сме заслужили спечелили през днешния ден ”, стартира пред " Диема Спорт " Илиев.

„ Като точково се заплита битката за четвъртото място, само че то зависи дали ще даде по-атам бараж. Днес особено не сме мислили за това, а да играем футбол на терен, на който това не е елементарно. Имаше моменти, в които държахме повече топката, а тимът на Ботев единствено бягаше. Доволни сме от трите точки, малко отмора и идва идващият мач ”, продължи треньорът на Черно море.

„ Първото полувреме имахме положителни обстановки, само че не ги доразвихме. Като цяло съм удовлетворен и направихме това, което искахме – да дойдем тук против тим, който обича да играе с топката, да го накараме да тича повече ”, подчертава Илиев.

„ Надявам се за идващия мач с Берое кадровите проблеми да изчезнат.

„ Не ме връщайте обратно за изявлението ми за почитателите на Ботев. Влизаме в непотребни дискусия ”, приключи Илиан Илиев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР