Треньорът на Черно море Георги Иванов коментира мача с Дунав

...
Треньорът на Черно море Георги Иванов коментира мача с Дунав
Коментари Харесай

Гонзо: Хората построиха цяла трибуна, докато ние сложим трева, но майната му

Треньорът на Черно море Георги Иванов разяснява мача с Дунав от Първа лига. Гонзо не скри задоволството си от играта и от успеха.

" Стигнахме до успеха с цялостно себераздаване на футболистите. Изиграхме отличен мач, Дунав не ни сътвори компликации. Създадоха ни обстановки с изритани топки от центъра. Поздравявам футболистите. Винаги, когато един тим е нападателен, той има преимущество. Създавахме хубави комбинации, играчите ни излизаха на обстановки. В последна сметка и Дунав удари греда, радваме се на успеха. Тази победа ни е значима, стартира Иванов. 

-Дунав (Русе) играе по този начин от една година, откогато играят в " А " група, прибират се в личната си половина, играят на контра. Доволен съм доста от футболистите си, резултатът можеше да е по-изразителен. За да бъде отбраната сигурна, нападателите би трябвало да са първите бранители. Доволен съм от момчетата, че се пробваха да играят футбол, а в това време приехме борбата. Смятам, че победихме справедливо на всички фронтове. 

Има още 33 мача, не летим в облаците. Смятам, че това не са оптималните благоприятни условия на тима, от мач на мач ще демонстрираме още. Събрахме девет играчи през лятото, виждам позитивно развиване. Благодаря на почитателите за поддръжката.

От много време не бяхме усещали такава поддръжка. Публиката кара тима да играе на максимума си. Една година играхме като посетители. Е, хората построиха цяла естрада, до момента в който ние сложим трева, само че нищо - майната му. "
 
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР