Треньорът на Ботев Враца Веселин Великов изрази мнението си относно

...
Треньорът на Ботев Враца Веселин Великов изрази мнението си относно
Коментари Харесай

Великов: За съжаление сме ощетеният отбор

Треньорът на Ботев Враца Веселин Великов изрази мнението си по отношение на загубата на отбора с 0:1 от ЦСКА 1948 в мач от 22-ия кръг на efbet Лига.

"Не ни доближи да вкараме гол повече от ЦСКА. Първо желая да кажа, че съм признателен на момчетата, извършиха всичко, което бяхме набелязали. Гледахме долу в съблекалнята дузпата, която им дадоха, аз съм играл футбол и в никакъв случай на моя тим не са давали такава дузпа и срещу моя тим дори, в този момент за първи път. Изключително противоречива обстановка, която в случай че е за нас не знам от щаба на ЦСКА по какъв начин ще реагират. За страдание сме ощетеният тим и би трябвало да се върнем във Враца без точки ", разяснява Великов на конференцията след дуела.

"Чиста игра с ръка, по този начин е решил, по този начин е видял, по този начин е свирил. Трябва да се съобразим с неговото решение, може на нас да не ни е прелестно, само че това е ситуацията. Но, по принцип когато има състояние дали за нас, дали за противниковия тим би трябвало да се дава ", добави той.

"Такива противоречиви обстановки, съдията би трябвало да е нахален, или тия хора които са във ВАР-а в случай че има игра с ръка, в случай че има дузпа или в случай че няма да я дава или да я анулира. Този мач имаше смяна, не направихме такива глупави неточности, които направихме с ЦСКА, от наши неточности ни вкараха 3 от 4-те гола. Играхме плътно, в този момент имаме 20 дни ще са ни задоволителни ", сподели още Великов.

"На първо време задачата е да оставим тима в Първа лига, желаеме тимът да е нападателен и стилен, когато имаме положения да сме 100%-ови, в случай че може. Направих две смени още първото полувреме поради травми, Златински и Илия Миланов липсваха. Трябва да сътворяваме повече положения, още мялко би трябвало да сме по-настоятелни пред съперниковата врата. Разликата сред Първа и Втора лига е голяма ", сподели в умозаключение Великов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР