Треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков коментира хода на зимната

...
Треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков коментира хода на зимната
Коментари Харесай

Тони Здравков: Спокойни сме за вратарския пост, но ни трябва още един нападател

Треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков разяснява хода на зимната подготовка на врачанския клуб. Отборът отпътува на следващия ден за Балчик, където ще е на лагер, а наставникът призна, че отборът се нуждае от още един централен нападател.

" Намираме се в края на първия стадий от подготовката. В сряда минахме през медицински проби, които демонстрират в какво функционално положение се намираме. Засега нямаме контузени, с изключение на тези, които имаха проблеми преди да стартираме. Имам уверението на медицинския щаб, че в понеделник и те ще се причислят към нас ", сподели Здравков пред " Конкурент ".

" Търсим втори централен нападател. Още не сме го намерили. Искам да имаме опция на Валери Домовчийски – той е доста умел и потребен за Ботев, само че съвсем цяла есен беше контузен, което ни лиши от много благоприятни условия и за вариативност и като игра в офанзива. Затова желая да намерим втори централен нападател”.

По отношение на селекцията наставникът сподели, че тимът се нуждае от още един-двама, с цел да е приключено всичко: " Привлякохме вратар от дубъла на Лудогорец. Дамян Дамянов е преотстъпен. Има много мачове във Втора лига и ще ни даде убеденост на вратарския пост – към този момент няма да треперим при всяка травма на вратаря или при вдигнат жълт картон ", добави още Тони Здравков.

На проби е и десният защитник Ангел Цолов, който за последно игра в Кариана (Ерден).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР