Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич говори след разгромната победа

...
Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич говори след разгромната победа
Коментари Харесай

Валентич с думи за бъдещето на Тодор Неделев

Треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич приказва след разгромната победа над Царско село с 5:0 в Коматево.

„ Не мисля, че би трябвало да приказваме за мача, тъй като Царско село пристигна с доста млад състав. За мен отношението е значимо. Играхме с експанзия и висок интензитет. Не ми хареса, че когато водехме с 3:0 и младите им играчи се измориха, и ние вдигнахме оборотите. Трябва да го виждам във всеки мач, само че е нужно да почитаме съперника. Знам, Наско Илиев искаше да вкара, само че би трябвало да имаме ясна визия “, съобщи Валентич

„ Знаем на кои позиции желаеме да се подсилим, само че не е елементарно да доведем положителни играчи в България. Важно е да намерим. Трябва да затоврим договорката с Тодор Неделев и всичко ще е добре. Когато пристигнах хората от клуба споделиха, че имаме три етапи на развиване. Първата бе да се спасим от изпадане и го направихме. Втората е да се класираме в шестицата. Мисля, че ще създадем добър тим за това. Важното е и Тодор Неделев да е здрав и ще ни трябват още двама-трима, с цел да създадем добър отбор “, добави още той.

„ Ние сме вторият най-млад тим в България. Мисля, че единствено Славия е по-млад. Винаги играем с млади момчета. Имаме няколко играчи, с които подписахме контракти от Академията и ще се приготвят с нас през лятото. Но нас ни трябват победи и имаме идея по какъв начин да ги развием “, сподели треньорът на Ботев Пловдив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР