Треньорът на Ботев Пловдив, Адзурин Валентич бе видимо щастлив от

...
Треньорът на Ботев Пловдив, Адзурин Валентич бе видимо щастлив от
Коментари Харесай

Валентич: Щастлив съм! Шапки долу пред Левски ВИДЕО

Треньорът на Ботев Пловдив, Адзурин Валентич бе очевидно благополучен от успеха с 3:1 в дербито против Левски. Босненецът постъпи кавалерски като похвали " сините " за играта им през втората част, когато бяха с човек по-малко. Той отдаде дължимото и на своите играчи.

„ Трябва да ви кажа, че огромно почитание за Левски и за играчите им, които играха с 10 индивида през второто полувреме по подобен метод. Само почитание за тях! Първото полувреме беше ужасно, спазихме всички условия. През второто трябваше да задържим темпото, само че започнахме едва. След втория ни гол обаче нещата станаха доста по-лесни. Щастлив съм “, стартира експертът.

„ В началото на второто полувреме играхме постепенно и ни липсваше експанзия. Спечелихме дерби обаче с 3:1 и всички семейства досега. Неделев игра доста добре. Позитивите са доста. Искам да се насладя в този момент и да виждам към идващите мачове “.

„ Говорих с играчите, с цел да им кажа, че началото на сезона е устойчиво. Вече е положително. Имаме страхотни играчи, които обаче би трябвало да схванат, че трудът им би трябвало да е главно ориентиран към тима. Когато Маркиньос е подготвен, той ще се завърне в игра “, приключи радостният Валентич.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР