Треньорът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, заяви след победата

...
Треньорът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, заяви след победата
Коментари Харесай

Душан Керкез: Нямам предпочитан съперник на 1/4-финалите

Треньорът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, съобщи след успеха с 4:2 над Етър, че няма желан противник за 1/4-финалите в Sesame Купа на България.

Керкез похвали своя нападател Мартин Секулич, само че добави, че работата на него и сътрудника му в офанзива Антоан Бароан е да вкарват и да затрудняват треньорския избор.

„ Направихме срещата забавна за хората в края. Най-важното бе да победим. Не е елементарно тук, видяхте по какъв начин Черно море завоюва в шампионата. Дори Етър да е на последно място, надалеч не е толкоз елементарно, колкото наподобява “.

„ Играчите, хората в управлението – всички те направиха по този начин, че да променим картината. Всеки работи извънредно крепко. Играчите демонстрират в мачовете какво работим “.

„ Минков си вършеше добре работата на терена, само че Акере може да оказва помощ в такива обстановки. Футболът е екипен спорт, не е тенис – всеки е значим в тима “.

„ Работата на нападателите Секулич и Бароан е да вършат работата ми сложна, да се показват добре. Доволен съм, че Секулич се разписа. Всеки път като е на терена оказва помощ “.

„ За мен няма значение против кого ще се надигнем. Купата е специфична. Който и да ни се падне, ще се подготвим. Преди това имаме последна среща вкъщи в шампионата. Сега е моментът да благодарим и на нашите почитатели, които пътуваха до Велико Търново “.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР