Треньорът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, изрази разочарование от

...
Треньорът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, изрази разочарование от
Коментари Харесай

Керкез: Левски има едни от най-добрите нападатели, съдиите направиха грешки

Треньорът на Ботев Пловдив – Душан Керкез, изрази отчаяние от съдийските неточности след равенството 1:1 с Левски на „ Герена “. Наставникът поздрави кавалерски своя сътрудник Николай Костов и му пожела триумф. Керкез дефинира нападателите на Левски като едни от най-хубавите в България.

„ Добър мач, положително дерби. Два тима, които желаеха да се надиграват и да победят. Левски имат едни от най-хубавите нападатели в шампионата. Трябваше да се връщаме обратно, с цел да не им разрешаваме да употребяват пространството на терена. През второто проявихме темперамент и повече предпочитание да спечелим, приветствам играчите. Харесва ми по какъв начин моите играчи работят през последните месеци. Екипна работа. Поздравявам ги, че не изгубиха в дерби като днешното. Благодарим още веднъж на почитателите, които ни поддържаха и в Радомир. На моя сътрудник Николай Костов поисквам всичко най-хубаво “.

„ Двата тима имаха положителни шансове и с оглед тези положения равенството е закономерно. Първо желая да кажа, че съдията Никола Попов позволи неточности. Всеки може да прави неточности, случва се, само че това беше явно. Всички би трябвало да работим дружно, с цел да може българският футбол да върви добре. Надявам се идващия мач, че няма да вършат същите неточности ", приключи Керкез обиден от съдийството в дуелите против Левски и Локомотив Пловдив.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР