Tреньорът на Берое Петър Колев иска в днешния мач с

...
Tреньорът на Берое Петър Колев иска в днешния мач с
Коментари Харесай

Петър Колев: Дано задържим нивото след тези 17 дни пауза

Tреньорът на Берое Петър Колев желае в днешния мач с ЦСКА 1948 "зелените " да запазят игровия си образ отпреди паузата.

"Доволен съм от държанието ни на терена досега. Заварих тим единствено с 11 футболисти, а след това пристигнаха още дузина играчи. Нивото им на подготовка беше друго, а това сътвори известни проблеми. Не знам какво са очаквали някои хора, само че за мен Берое играе добър футбол за моментното положение. Имаме 5 победи от началото на сезона, а сме подложени на критика, като че ли сме в дъното на класирането. Проблемите ни са най-много в завършващата фаза, само че работим всекидневно, с цел да ги почистим. Смятам, че изкуствено се принизява играта на Берое. Наясно съм от кое място идва офанзивата, само че няма да влизам в детайлности ", разяснява пред "Мач Телеграф " Петър Колев.

"ЦСКА 1948 е мощен тим. Вярвам, че ще създадем здрав мач с тях, който се надявам да спечелим. Дано задържим равнището след тези 17 дни пауза, тъй като сходен дълъг интервал без мачове крие своята неопределеност ", сподели още той.

Треньорът на Берое разяснява и тематиката "Мартин Камбуров ". Нападателят има контракт с клуба до края на годината, а към момента не е ясно дали ще продължи да играе и по-късно. Според наши източници е най-вероятно голмайстор №1 на България за всички времена да приключи кариерата си.

"Все още не сме обсъждали бъдещето на Мартин Камбуров. Вратите на Берое са отворени постоянно за него, само че би трябвало да се съобразим с решението му, а то към момента не е ясно ", изясни Колев.

Попитан за обстановката с Камен Хаджиев, който изпадна от групата за последните два мача, треньорът на Берое сподели: "Сега Камен тренира добре, откакто организирахме диалог. Не мога да кажа обаче по кое време ще се завърне в състава. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР