Треньорът на Берое Петър Колев говори след равенството - 0:0,

...
Треньорът на Берое Петър Колев говори след равенството - 0:0,
Коментари Харесай

Петър Колев: Ако е имал Фуртадо идея за картоните, не е много добра

Треньорът на Берое Петър Колев приказва след равенството - 0:0, против Локомотив Пловдив. Наставникът подчертава, че тимът му се е вложил доста добре в срещата и отборът може да съжалява, че не си е тръгнал от Пловдив с трите точки. Колев разяснява и играчите на старозагорския отбор, признавайки че до края на сезона в Берое ще преценят кои футболисти ще останат за идната акция.

„ Положенията пред нашата врата през първото полувреме си ги създадохме ние. Смятам, че футболистите се вложиха, играха това, което желаех. Смятам, че контролирахме през по-голямата част мача. Имахме и своите шансове, които пропуснахме. Стана един мъжки дуел, който може би равенството е закономерно. Аз считам, че с оглед показаното ние можем да съжаляваме повече от този резултат”.

„ Моментът на контраофанзива пристигна след корнер на съперника, а не след притежание на топката. Те не владяха повече топката от нас. Не съм гледал статистиката, само че първите ми усещания са, че нашият тим се оправи добре с боравенето с нея. Нямаше доста неточности. Играчите се раздадоха и дадоха това, което желая. При нас във всеки един мач вземат участие нови хора, всеки един идващ е финален за някои от тях. Изборът на състав не е доста лесен”, продължи Колев.

„ Няма футболисти, които през днешния ден да са играли последния си мач. Октавио, който има благополучен мотив в фамилията си, трябваше да отлети до Бразилия. Фуртадо няма да играе до края на шампионата поради картони. Всеки един мач ще търсим разновидност, с цел да дадем късмет на хората, които по-малко са играли, с цел да забележим и тяхното положение и да преценяме за идната година”.

„ Ако Фуртадо е имал концепцията да си изкара 9 жълт картон и да не играе в идващите два мача, не го направи добре. Може би бе раздразнителен от обстановката, само че ще си понесе последствията”, приключи Петър Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР