Треньорът на Берое Николай Киров получи добри новини, пише Тема

...
Треньорът на Берое Николай Киров получи добри новини, пише Тема
Коментари Харесай

Уерди Мара ще е на разположение на Николай Киров за мача със Спартак в неделя

Треньорът на Берое Николай Киров получи положителни вести, написа " Тема Спорт ". Той ще може да разчита на халфа Уерди Мара за идващия дуел от Първа лига. В неделя, 9 април, старозагорци гостуват на последния в класирането Спартак (Варна).

Двубоят на " Коритото " е от 17:45 часа. Срещата е значима и за двата отбора. Заралии започнаха едва пролетния дял на шампионата и се свлякоха до 13-о място в класирането с едвам 20 точки от 24 кръга.

23-годишният Мара бе притеглен през зимата. Албанецът дойде чартърен от турския Анкарагюджю. Дълго време от клуба не успяваха да му извадят работна виза и да го картотекират в БФС. Той обаче ще може да помогне на състава на Николай Киров за решителните борби до края на акцията.
 Берое позволи проваляне от Септември (София) в контрола
Берое позволи проваляне от Септември (София) в контрола

Вижте детайлности

Във връзка с непрекъснатите спекулации, че задгранични вложители демонстрират интерес към Берое, юрист Светослав Миневски - ръководител на сдружението, което държи акциите на клуба, съобщи: " Трябваше да имаме среща с китайски вложители, само че нито китайци, нито швейцарци, нито италианци, нито хървати - никой не желае да влага в Берое. Единственият действителен интерес за инвестиция в клуба насочи компания, близка до мениджъра на футболиста ни Уерди Мара. Но с оглед бюрократичните пречки, непозволяващи чужденци да бъдат картотекирани в Берое към този момент два месеца, освен за нашия клуб, само че и за другите в страната, вложители мъчно ще се намерят. Не се ли промени бюрократичната машина в България, ровим ли се непрекъснато във вътрешни ежби, футболът ни ще продължава да затъва и ползата към него ще става все по-малък ", разяснява юрист Светослав Миневски.

Той взе отношение по тематиката за построяването на базите у нас. " Това с построяването на нови бази е цялостен популизъм, тъй като и да ги създадем, няма кой да играе на тях. Днешните деца не се интересуват от спорт, тъй като шампионатите ни в груповите спортове не са никакви шампионати, а часове по физическо. Дори учителите по физкултура преди време имаха доста по-добри знания от тези, които в този момент са ангажирани с детско-юношеския спорт ".
 Берое със занимателен клип по случай Деня на шегата
Берое със занимателен клип по случай Деня на шегата

Актьори учат футболисти по какъв начин да падат за дузпа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР