Треньорът на Берое Димитър Димитров коментира равенството на старозагорци срещу

...
Треньорът на Берое Димитър Димитров коментира равенството на старозагорци срещу
Коментари Харесай

Херо: Никой не вярва в съдийството

Треньорът на Берое Димитър Димитров разяснява равенството на старозагорци против Локомотив Пловдив (1:1) в мач от 21-ия кръг на efbet Лига.

"Закономерен резултат, първото полувреме за нас беше по-добре, отпаднахме малко през втората част, футболът страдаше, подобаващ резултат на фона на позаказаното. Един футболист би трябвало да мисли в наказателното поле, имаше нарушаване, само че би трябвало да се мисли, само че умората им пречи да мислят. През втората част не ни доближи класата при последното подаване, само че като цяло, като мотивация и експанзия направих най-хубавото от моя състав, което можех, не ни стига кондицията напоследък

"В 4 мача бяхме жестоко ощетявани, в случай че беше обикновено съдийството можеше да вземем още точки, търсим аргументите в себе си и тима, в случай че беше обективно съдийството нямаше да се приказва за тази рецесия. Никой не има вяра в съдийството, би трябвало да бъде по-коректно, тормозят се играчите от неточно съдийство, би трябвало да оправим равнището си, ще го създадем посредством контролни срещи, с мач на мач ще играем по-добре, защото подготовката я пропуснахме заради корона рецесията ", добави той.

"Исках да си хвърля оставката поради съдийството, да има правилно отношение от съдийството, не приказвам за днешния мач, приказвам за предходните мачове. Минали са доста хубави и неприятни моменти, усещам се, че имам силите и опцията да работя още на положително равнище. Надявам се, нещата да се вземат решение нещата единствено на футболния терен, да го видя това ", сподели още Димитров, който записа през днешния ден мач №470 в елита.

"ЦСКА са с построен жанр, уповавам се, шансът и щастието да са на наша страна и да спечелим ", сподели в умозаключение той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР