Треньорът на Берое Александър Томаш беше доволен от спечелените три

...
Треньорът на Берое Александър Томаш беше доволен от спечелените три
Коментари Харесай

Томаш: Футболът е магия, не се притеснявам от никой отбор, притеснявам се от нашия отбор

Треньорът на Берое Александър Томаш беше удовлетворен от извоюваните три точки против Дунав Русе, само че надалеч не толкоз удовлетворен от представянето на своя тим. Той показа и мнението си за към този момент някогашния състезател на „ заралии “ Никита Баранов.

„ Футболът е магия. Доволен съм от трите точки. Мисля, че тов ани беше най-слабия мач обаче. Победата обаче беше наложително. Отново прекалено много пропуснати положения, Не ми харесаха някои неща в преходите и двете гази на играта. Хубавото е, че не ни означиха гол, макар че още веднъж допуснахме положения. Поздравявам момчетата с много забележки “, разяснява Томаш.

„ Подценяваш ли обстановка във футбола подценяваш такава и в живота. Мисля, че с Арда в отбрана с човек по-малко изиграхме най-хубавия си дуел в тази фаза на играта. Тогава не се пестяхме и всички се раздаваше. Когато сме 11 манталитетът е различен. Това би трябвало да се промени, тъй като сме прекомерно непостоянни. Може да победим всеки, само че и да загубим от всеки “.

„ Аз желаех Никита Баранов най-вече да бъде в нашия тим. Но въпреки всичко съм треньора и това беше най-хубавото решение за момента. Може би в тази обстановка решението беше вярно. Като футболни качества обаче мисля, че този човек може да играе на високо ниво. Той имаше и страховит нрав, надалеч по-различен от нашия балкански нрав, пъстър с раздразнителност и експанзия. Беше доста спокойна персона и това си личеше след загуби. Решението е на треньорския щаб “.

„ Никой в нашия тим няма обезпечено място. Всеки би трябвало да се бори непрекъснато в мачове и тренировки. Така съм учтив и това се пробвам да предам и на моите състезатели “.

„ Всеки един мач е значим, без значение от противника. Няма елементарен мач и в случай че си го помислиш незабавно имаш проблем. Аз се не се тормозя от никой тим, тормозя се от нашия тим. Ще отнеме по-малко старания да стимулирам тима сигурно преди мача на „ Герена “. Излизаме против Левски както постоянно, с цел да победим “, приключи изрично треньорът на Берое.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР