Треньорът на Бенфика Роджер Шмит прие философски отпадането на тима

...
Треньорът на Бенфика Роджер Шмит прие философски отпадането на тима
Коментари Харесай

Шмит: От 14 мача загубихме само един, но това бе фатално

Треньорът на Бенфика Роджер Шмит одобри метафизичен отпадането на отбора му на 1/4-финала в Шампионската лига. " Лисабонските орли " се добраха до бойко 3:3 в реванша с Интер на " Сан Сиро ", само че загубата в първия дуел на " Луш " (0:2) се оказа съдбовна, въпреки да бе единственото проваляне на отбора от началото на шампионата.

" Играхме приказен футбол в този шампионат и от 14 мача загубихме единствено един. За страдание, това се случи в първия конфликт в Лисабон, който бе толкоз значим. Тогава не играхме с нужното внимание и интензитет. Въпреки това ми хареса какво видях през днешния ден. Отборът вярваше до последно и не се отхвърли, даже и когато губеше с 1:3 ", съобщи Шмит.
 Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ” Юве или Наполи? Дайте своите прогнози още в този момент в Carlsberg “Домът на почитателите ”
" Имахме късмет за поврат, само че казусът бе, че Интер означи с първата си офанзива. Дори и по-късно продължихме да имаме вяра, че е обратът е вероятен. Видях по какъв начин тимът не спря да се бори, стоеше добре в дуелите, печелеше доста топки и не спря да пресира. Нямам защо да обвинявам играчите си. Представихме Бенфика доста добре през днешния ден, а и в целия шампионат ", счита експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР