Треньорът на Беласица - Венцеслав Иванов, говори троснато след поражението

...
Треньорът на Беласица - Венцеслав Иванов, говори троснато след поражението
Коментари Харесай

Треньорът на Беласица с критики след загубата от Монтана

Треньорът на Беласица - Венцеслав Иванов, приказва троснато след провалянето с 1:2 от Монтана. Иванов призна, че отборът от Петрич е прекомерно млад и това е капацитетът му към този миг.

„ Допуснахме с човек по-малко съперникът да ни вкара два гола, което беше една от тематиките, които говорихме на почивката. За страдание, по този начин се случи, че допуснахме не един, а два гола с 10 индивида. По-опитният тим, на база тяхната рутина, ни надигра. После се накъса играта, мъчно се върнахме в мача, лежане непрекъснато. Целта оправдава средствата, само че нямам желание да се извинявам. Силно желаехме да бием, само че не се получи този мач, само че не би трябвало да се толерират такива неща. Играта може да върви, само че непрекъснато лежане, само че в нашата реалност го има това нещо, само че по тази причина има човек вътре за тази работа “, стартира Иванов.

„ Ние непрекъснато сме в промени, а може би никой не го регистрира. Излизат ни двама индивида, контузени, заболели, не се оправдаваме. Предният мач постигнахме триумф при някакви... От началото на седмицата се готвиха всички, само че са изгубили темп. Причината да загубим през днешния ден обаче не е това. Искахме да победим този тим и аз попренавих момчетата за този мач “.

„ Потенциалът на Беласица ми е до болежка прочут. Аз от самото начало като приказваме за това нещо, то нашите цели от началото на годината бяха да наберем нужния брой точки, с цел да не се тормозим за оцеляването си. Набрахме точки и бяхме покрай елита. Нормално е да желаеме да бием всеки мач, но този тимът е доста млад. Доста дебютанти има в Б група. Всеки може да го схваща както желае, само че това е самата истина. Дотам ни се простира капацитетът “, приключи Венцеслав Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР