Треньорът на Бдин Видин - Живко Желев - сподели пред

...
Треньорът на Бдин Видин - Живко Желев - сподели пред
Коментари Харесай

Живко Желев: Лошият терен във Видин ще бъде нашето предимство

Треньорът на Бдин Видин - Живко Желев - показа пред " Мач Телеграф " упованията си за срещата с Берое. Той съобщи, че се надява неговите играчи да поднесат сензация в шампионата за Купата на България.

" Трудно ще е да отстраним Берое, само че не е невероятно това да се случи. Мисля, че възможностите ни за положително показване са положителни и можем да поднесем изненада. Берое са в напредък и са в добра форма. Вижда се концепция в тяхната игра и футболистите им си разкриват капацитета. Състоянието на нашия терен не е положително. Тук имаме един стадион. Освен мъжкия тим и юношите играят на него. Покритието е остаряло, а вали дъжд през ден.

Това по-скоро е плюс, тъй като ние упражняваме на него и го познаваме. Минусите са, че играчите на Берое ще са малко по-облагодетелствани от терена. Те физически са сносно. Разучили сме ги. Знаем техните слаби и мощни страни. Не е загадка, че тимът на Бдин е формиран от доста дебютанти и това е отличен късмет за тях. Надявам се да схванат, че този мач не може да го играеш всеки ден ", съобщи той.
 Берое знае по какъв начин се отстранява Бдин за Купата на България
Берое знае по какъв начин се отстранява Бдин за Купата на България

Хосе Ачиари няма проблеми с контузени футболисти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР