Треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман заяви, че в

...
Треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман заяви, че в
Коментари Харесай

Юлиан Нагелсман: Важното е да не се спъваме

Треньорът на Байерн (Мюнхен) - Юлиан Нагелсман съобщи, че в идния мач от Бундеслигата против Борусия (Мьонхенгладбах) се надява играчите му да стабилизират представянето си и да не се спъват ненадейно както се случва при някои техни противници.

И това е макар оптималния брой извоювани точки от началото на сезона, както и голова разлика от 15:1 в първите три мача. Байерн ще се опита да завоюва още веднъж и по този начин да резервира лидерската си позиция, макар че предходната година имаше проблеми тъкмо с този противник, включително и проваляне с 0:5 за Купата на Германия.

Всичките им хипотетични съществени противници за купата имаха проблеми досега, като Борусия (Дортмунд) се срути против Вердер и от задатък от 2:0 в 89-ата минута, падна с 2:3. А Република България Лайпциг и Байер (Леверкузен) към момента нямат победа от началото на шампионата.

Но Нагелсман съобщи пред публицистите, че " не ме интересува дали противниците се спъват или не.

" Ако сте от вярната страна на нещата, няма потребност да мислите за това. Важното е ние да не се спъваме, а да реализираме непоклатимост в представянето си ", съобщи Нагелсман.

Смятам, че сме в добра форма и имаме задоволително убеденост ".

Нагелсман остави отворен въпроса дали намиращият се в добра форма младеж Джамал Мусиала ще се завърне в игра след мускулно разтежение, откакто пропусна предходния кръг, което беше смазваща победа със 7:0 над Бохум.

" Джамал Мусиала не е на 100% подготвен и към момента има дребна болежка. Имаме още малко време до на следващия ден и тогава ще преценим дали ще стартира, сподели още треньорът. Останалата част от тима е наред, нямаме проблеми и това ни дава положителни oпции за избор на стартовите 11, изясни още младият експерт.

Другите положителни вести са завръщането на Леон Горецка към тренировките на отбора, въпреки и да не се влага на цялостни обороти. Той претърпя интервенция на коляното предишния месец. Но обикновено поради късото време, нито той, нито Ерик-Максим Чупо-Мотинг, който също беше със здравословен проблем, ще бъдат в групата за съботния мач.
 Байерн (Мюнхен) победи Бохум със 7:0 в Бундеслигата
Байерн (Мюнхен) размаза Бохум със 7:0 като посетител

Баварците съкрушиха противника с четири гола още през първата част
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР