Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел говори след победата с

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел говори след победата с
Коментари Харесай

Тухел: Абсолютно заслужена победа

Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел приказва след успеха с 3:0 над Щутгарт вкъщи. Специалистът беше доста удовлетворен от представянето на тима си. 

" Изключително удовлетворен съм от представянето. Бяхме малко пасивни първоначално, само че по-късно се подобрявахме с всяка минала минута. С всеки извоюван двубой ставахме по-уверени в мача. Победата е безусловно заслужена. Въпреки отсъствията, искахме да останем положителни и да се съсредоточим върху отборния дух. Всеки пробяга няколко спомагателни метри през днешния ден, това беше ужасно ", сподели Тухел след края на мача. 

" Имаше доста неустановеност в тима преди мача. Хари беше болен през последните дни, само че се възвърне в точния момент. Упамекано не тренира в деня преди мача, само че направи тест и можеше да играе. Нашите двама централни полузащитници (Йозуа Кимих и Леон Горетцка) упражняваха преди мача, само че се разболяха и нямаше по какъв начин да играят. Беше мъчно да се подготвим при такива условия, само че го направихме добре ", добави той. 

" Ким имаше ужасно показване на " Олд Трафорд ", както и през днешния ден. Той и Упамекано демонстрираха страхотна реакция след мача във Франкфурт и се веселя за тях ". 

Тухел разяснява и представянето на младия халф Александър Павлович. " Показахме, че му имаме вяра. Нека не се увличаме. Той изигра доста добър мач. Алекс имаше доста положителни изяви като запаса. Срещу Дортмунд изигра доста добър половин час. Той в никакъв случай не беше играл дружно с Рафаел Герейро преди през днешния ден. В началото Алекс се затрудняваше в отбрана, само че другите му помагаха. В течение на срещата стана доста стабилен. Подаванията му бяха положителни. Радвам се за него, тъй като тренира добре ". 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР