Треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач не спести своите суперлативи

...
Треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач не спести своите суперлативи
Коментари Харесай

Ковач възхитен от Коутиньо: Той танцува с топката

Треньорът на Байерн Мюнхен Нико Ковач не спести своите суперлативи за привлечения чартърен от Барселона Филипе Коутиньо. Хърватският експерт разказа играта на бразилеца като танц с топка в крайници, като визираше представянето му при 3:2 над Падерборн в Бундеслигата.

27-годишният атакуващ халф беше същински диригент в играта на баварците при гостуването, което се оказа ненадейно подло. Той асистира за откриващия гол на Серж Гнабри, а в 55-ата минута изведе отбора си напред с 2:0.

„ Филипе самичък приказва за себе си. Мисля, че всички през днешния ден на стадиона и хората, които гледаха мача по малкия екран, видяха още един път неговите качества и качества с топка в крайници. На моменти изглеждаше, че той танцува с топката, няма по какъв начин по различен метод да го опиша. Той има съвършеното възприятие по кое време, по какъв начин и какво да прави с топката”, съобщи Ковач.

„ По брилянтен метод той сътвори първия гол, само че даже и след подаването Коутиньо спринтира в наказателното поле, тъй като беше съсредоточен да означи. При неговия гол функциите бяха разменени и Гнабри го достави със супер пас. Това е самостоятелна класа.”

„ Определено Коутиньо ще ни помогне даже повече. Той към този момент способства, интегрира се добре и се усеща благополучен тук. А когато южноамериканец с неговите качества е благополучен, сами виждате какъв брой приказен може да бъде. Няма значение дали си почитател на Падерборн и Байерн, несъмнено в този мач ви хареса да го гледате”, добави Ковач.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР