Треньорът на Барселона - Шави Ернандес записа първа победа начело

...
Треньорът на Барселона - Шави Ернандес записа първа победа начело
Коментари Харесай

Шави: Роберт Левандовски не трябва да се отдалечава от наказателното поле

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес записа първа победа отпред на отбора след оповестяването на новината, че ще напусне клуба след края на сезона.

Каталунците се постановиха над Осасуна с 1:0, а попадението означи новото попълнение Витор Роке.

“Това е доста значим миг за него. Само си представете възприятията му след първия му гол за Барселона, който бе и триумфален. За подобен млад състезател е доста значимо последователно да свикне с новите условия. Мисля, че голът ще има доста съществено въздействие върху процеса на акомодация. Роке е добър юноша, който работи, играе с лекост и се движи доста. Знае какво може и този гол ще бъде от изгода за увереността и напъните му, както и би трябвало да му помогне да се потвърди в бъдеще ", разяснява експертът.

Той разкритикува представянето на по-опитните играчи. Сред тях беше и головата машина Роберт Левандовски.

“Говорихме доста с него тези дни. Не би трябвало да се отдалечава от наказателното поле. Роберт би трябвало да е подготвен да взема решение епизоди в наказателното поле на противника. Той би трябвало да взема решение в основни моменти от играта. Казах му, че е належащо да играем по този начин, че успеваемостта на офанзивите да е по-висока. Левандовски е един от най-хубавите нападатели в света и като подобен би трябвало да осъществя голове. Всички нападатели се нуждаят от голове, с цел да си вдъхнат убеденост ", сподели Шави.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР