Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, беше доволен от победата

...
Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, беше доволен от победата
Коментари Харесай

Шави: Доволен съм от резултата, но най-вече от играта

Треньорът на Барселона - Шави Ернандес, беше удовлетворен от успеха с 5:0 над Антверп в първи мач от груповата фаза на Шампионска лига. Той добави, че най-доволен е от играта на своя тим. 

" Много съм удовлетворен. Доволен съм от резултата, само че най-много от играта ни сега. Днешният мач и мачът с Бетис в неделя са може би двата най-силни дуела откогато аз съм отпред. Това е пътят, по който желая да вървим. Горд съм от тима ", съобщи Шави.

" Добавихме положителни играчи, които покачиха равнището на тима. Като цяло играем на високо равнище. Гюндоган е необикновен, даже няма какво да му споделям преди мач, толкоз е добър. Кансело също. Другият Жоао също потегля във вярната посока. Той схваща нашия жанр, схваща ролята си на терена. Феликс има вродена класа и това е главната причина да пасне толкоз добре в тима ни. Той и останалите се любуват на терена. Играем по-добър футбол от преди - може би най-хубавият футбол, откогато поех тима. Трябва да запазим тази централизация и интензитет ", добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР