Треньорът на Барселона Роналд Куман бе доволен от успеха с

...
Треньорът на Барселона Роналд Куман бе доволен от успеха с
Коментари Харесай

Куман: Победите дават увереност, следващите два дни ще спя спокойно

Треньорът на Барселона Роналд Куман бе удовлетворен от триумфа с 3:1 над Валенсия. Нидерландецът призна, че ще спи умерено в идващите два дни, преди идващия значим дуел в Шампионската лига с Динамо (Киев).

" Бе значимо да стартираме седмицата с победа в първия ни мач. Трябва да похваля играчите за отношението, което демонстрираха, без значение от неприятния старт. Те реагираха добре. Това беше психически миг, който трябваше да преодолеят и те се оправиха. Успяхме да изравним, задържахме топката добре и най-после и справедливо спечелихме. Съперникът поведе със страховит гол, само че ние реагирахме добре ", съобщи Куман.
 Снимка 550542
Източник:
 Барселона победи Валенсия с 3:1 в Ла Лига
Барселона обърна Валенсия и спря серия от две загуби

Каталунците са на 7-ото място

" Ансу Фати за пръв път бе титуляр. Бях се схванал с докторите да го оставя на терена един час. Не желая да го претрупвам в такава значима седмица. Винаги съм казвал, че ни липсват играчи като него. Не желаех да го променям, само че се постановяваше. Ансу и Депай се схващат доста добре на терена, имат добра връзка между тях. Имаме проект за Фати. Постепенно той ще влезе в нужната физическа форма и ще бъде значим състезател за нас, както бе и през днешния ден. Играчи като него и Кун ни липсваха доста. По-голямата конкуренция подвига равнището на тима ", сподели още Куман.
 Снимка 550543
Източник:

" Сега ще имам два дни, в които ще дремя умерено. Ще се възползвам оптимално от тях. Това е едно от хубавите неща в тази специалност. Чувството, когато печелиш и когато губиш е радикално друго. Мачовете, в които побеждаваш са доста значими. Те дават убеденост ", приключи нидерландецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР