Треньорът на Барселона Ернесто Валверде говори пред медиите преди първия

...
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде говори пред медиите преди първия
Коментари Харесай

Валверде: Фаворити сме на букмейкърите, но доказателствата са на терена

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде приказва пред медиите преди първия четвъртфинален мач против Рома в Шампионската лига, в който каталунците посрещат римляните в сряда от 21.45 ч.

„ Гледайки мачовете на Рома от груповата фаза, за мен не е изненада, че се класираха да тази фаза от Шампионската лига. Наблюдавам ги също и в италианското състезание. Това е един доста добре нападащ тим, който работи солидно и в отбрана. Ще изпитаме компликации против тях, с цел да ги преодолеем. Но ние влизаме в тези дуели с вярата и упоритостта да се класираме за полуфиналите. “

„ Първият мач е на „ Камп Ноу “, само че в тази фаза от шампионата конфликтите не се вземат решение след първите срещи. Наясно сме, че би трябвало да изиграем два доста положителни мача, с цел да се класираме за полуфиналите.

„ Това, че ни сочат за любимци, е значимо единствено за букмйкърите и залозите. При нас нещата се вземат решение на терена. Трябва да преобладаваме в срещата, а противникът има доста дейни в нападателен проект флангови футболисти “, показа Валверде.

Наставникът на Барса добави, че има късмет да включи в състава невъзстановения изцяло Бускетс. Що се отнася до оставането на Иниеста в клуба и отсега нататък, то Валверде нямал проект по какъв начин да го убеди, а щял да остави футболиста самичък да вземе решение за бъдещето си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР