Треньорът на Барселона Ернесто Валверде демонстрира по недвусмислен начин, че

...
Треньорът на Барселона Ернесто Валверде демонстрира по недвусмислен начин, че
Коментари Харесай

Валверде подкрепи яловия Луис Суарес

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде показва по категоричен метод, че има цялостно доверие на своя централен нападател Луис Суарес. Уругваецът е надалеч от най-хубавата си форма и бе един от основните виновници за нулевото реми против Олимпиакос в Шампионската лига нощес.

Барса и Юве ще би трябвало да почакат за класиране

Бившият ас на Аякс и Ливърпул сътвори забележителен брой пропуски против вратаря Силвио Прото при гостуването в Гърция. Не е загадка, че от известно време в Испания много подлагат на критика 30-годишния състезател, че към този момент не вкарва със същите темпове. Дотук в 13-те си мача във всички шампионати той е съумял да се разпише единствено 3 пъти.

„ На мен тази версия на Луис Суарес ми харесва”, разяснява Валверде след мача в Гърция. „ Понякога голът зависи от един сантиметър вляво или вдясно.”

„ Допадна ми, че играчите имаха положения да вкарат. В последна сметка триумфът или ще пристигна, или не. На мен тимът ми хареса.”

Нулевото реми против Олимпиакос беляза първия път от 2012 година насам, когато Барселона не съумява да се разпише в мач от груповата фаза на Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР