Треньорът на Балкан Небойша Видич показа завидни умения на пиано

...
Треньорът на Балкан Небойша Видич показа завидни умения на пиано
Коментари Харесай

Треньорите избраха отборите си за Мача на звездите

Треньорът на Балкан Небойша Видич сподели забележителни умения на пиано преди избора на тимове в баскетболния Мач на звездите.

Людмил Хаджисотиров и Небойша Видич избраха през днешния ден своите тимове в звездното шоу, което ще се организира на 22 април в "Арена Ботевград ". За да доближат до правото на избор обаче двамата се изправиха пред трудности, заложени от Кирил Райков.

Известни имена от шоубизнеса ще играят паралелно до деца с увреждания в самодейността "Аз обичам баскетбола ". Децата ще изведат и играчите в двата тима.

"Всяка година се опитваме да участваме в обществена идея. Много хубава самодейност има в Пловдив. Спортният шеф на Академик Бултекс 99 Тина Димитрова занимава с деца със съществени умствени умения и те ще се включат в Мача на звездите ", сподели спортният шеф на Национална баскетболна лига Сандра Велчева. Очаква се измежду звездите да бъдат известни български R&B реализатори, които ще забавляват публиката със своите осъществявания.

Продължава сериозният интерес и към аматьорския Мач на звездите. В момента в цялата страна върви всеобщо надстрелване, поради оповестената от уредниците опция дилетант да се състезава паралелно с експертите в състезанията за тройки и забивки.

За първи път в 15-годишната история на 100% Power Maча на звездите дилетанти ще се борят против експерти в трите състезанието – тройки, умения и забивки.

"Всички считаме, че с цел да има професионален баскетбол, би трябвало да има мощен аматьорски баскетбол. Благодаря на уредниците и на всички почитатели, които избраха участници в аматьорски 100% Power Мач на звездите след оспорвано гласоподаване в страницата на събитието ", показа представителят на BGO Software баскетболна лига Орлин Атанасов. Той разгласи и цялостните сформира аматьорския Maч на звездите.

Билетите за 100% Power Maча на звездите може да намерите в мрежата на Eventim, както и онлайн. Към момента те са с цена 5 лв., а в седмицата на шоуто (след 15 април) ще костват 7 лв..

Организаторите дадоха обещание, че ще създадат доста приятна изненада за почитателите - ще раздадат специфична премия и няколко утешителни награди, които ще бъдат изтеглена с лотария от първите 1000 закупили билети за дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР