Треньорът на българския тенисист Григор Димитров - Кристиан Гро вярва,

...
Треньорът на българския тенисист Григор Димитров - Кристиан Гро вярва,
Коментари Харесай

Кристиан Гро: С Григор Димитров сме на прав път

Треньорът на българския тенисист Григор Димитров - Кристиан Гро има вяра, че двамата са на прав път.

" Мисля, че свършихме много работа. Григор изглеждаше добре през първия мач предходната седмица. Игра против положителни противници, Лайович е добър. Изигра и страховит мач против Тийм, който е най-хубавият на клей след Надал. На добър път сме ", убеден е немският експерт.

През предходната седмица Димитров се завърна на корта, като се включи в благотворителния шампионат на Новак Джокович в Белград. Там той записа победа и две загуби. През уикенда " Адрия Тур " се мести в хърватския град Задар, като българинът ще играе още веднъж.

" Сега значимото е да се върнем към играта, да свикне още веднъж да се състезава. Знам, че е друго, когато има и аудитория, когато хората гледат. Има повече нерви. Трябва още веднъж да свикне с това. Изглежда, че US Open 2020 в последна сметка ще се състои. Добре е да изиграем няколко мача след месеци у дома ", добави той.

След края на шампионата в сръбската столица Димитров и Гро дойдоха в Хасково - родния град на тенисиста. Двамата организираха двучасова подготовка на кортовете, където е стартирала кариерата на Григор.

" Точно пристигнахме, само че градът наподобява хубав, с красива природа. Напомня ми много на моя роден град. Малко градче, хората са доста общителни. Снощи си направихме много приятна вечеря. Само положителни неща мога да кажа ", съобщи Гро, представен от btvnovinite.bg.
 Мъжкият тенис ще бъде рестартиран на 10 август?
Мъжкият тенис ще бъде рестартиран на 10 август?

Първата конкуренция ще бъде ATP 500 във Вашингтон
 Снимка 483436
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР