Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне заяви, че „дюшекчиите” ще

...
Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне заяви, че „дюшекчиите” ще
Коментари Харесай

Симеоне: Реал е най-добрият отбор в света

Треньорът на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне съобщи, че „ дюшекчиите” ще одобряват на своя „ Уанда Метрополитано” през днешния ден от 21:45 часа българско време „ най-силния тим в света”. Градските противници Атлетико и Реал са с равни точки преди дербито между тях и загуба в този конфликт ще понижи възможностите им в борбата за купата.

“Изправяме се против най-силния тим в света, по същия метод, по който бе и Барселона в най-хубавите си дни. Те завоюваха 2 следващи трофея в Шампионската лига и сграбчиха купата в Примера дивисион. В момента те са по-добри и са привлекли в редиците си всички надарени деца от другите испански тимове. Продължават да вършат по този начин, че другите да не могат да се доберат до тези деца”, показа Симеоне на конференцията преди мача.

“Всички дербита на Мадрид са сходни, откогато аз съм тук. Не чакам на следващия ден да е по-различно. Отборът се показва добре в шампионата, а към момента не сме видели Гризман в най-хубавата му форма. Нормално е да се приказва за бъдещето му. Така беше и с Радамел Фалкао, Диего Коста и Фернандо Торес”, добави аржентинският експерт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР