Треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, похвали своите играчи

...
Треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, похвали своите играчи
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Реал Мадрид има своите проблеми

Треньорът на Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, похвали своите играчи за успеха в дербито от 6-ия кръг на испанското състезание против Реал Мадрид (3:1). Аржентинският ментор съобщи, че " белите " имат проблеми по фланговете, от което " дюшекчиите " са се възползвали ловко.

" Радвам се, че тимът направи добър мач. При 2:0 прекомерно постоянно отстъпвахме и давахме благоприятни условия на противника да играе в зоните, където бяха най-опасни. Можехме да загубим през второто полувреме, в случай че бяхме траяли да играем по същия метод. Голът на Мората ни върна на правилния път. Знаехме, че противникът има проблеми по фланговете “.

„ Направихме нормалния си анализ, само че през днешния ден момчетата бяха по-добри от други дни. Още повече, че стадионът беше зад нас. И се усещаше доста. Реал се пази високо, крайните бранители се движат интензивно напред, тъй че имахме опция да използваме свободните зони и да изпращаме топки към далечната греда ", съобщи Чоло.

Реал загуби първи мач от сезона в Ла Лига, като с 15 точки " кралете " са на трето място във краткотрайното класиране зад Барса и Жирона, които имат по 16.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР