Треньорът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне говори преди мача

...
Треньорът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне говори преди мача
Коментари Харесай

Диего Симеоне: Брюж има голям треньор и много отличим стил на игра

Треньорът на Атлетико (Мадрид) - Диего Симеоне приказва преди мача на отбора му против Брюж в Шампионската лига.

" Ще станат 11 години, откогато съм тук, и не помня и не си припомням даже за един мач, в който не сме сменяли системата на игра за 90 минути или от един мач за идващия. Правя това, което съм правил дълги години и според на това какво ще ни предложи противникът. пробвам да намеря най-хубавите решения за тима.

Ясно е, че момчетата познават добре другите системи и ще изберем най-хубавата за този мач. През 2018 изиграхме сложен мач тук в Белгия, който приключи 0:0 и имаше доста огромен динамизъм от страна на почитателите им ", сподели аржентинският експерт.

" Брюж има огромен треньор и доста разпознаваем жанр на игра през днешния ден. Те играят с динамичност, с преса, залагат на офанзивна игра и на доста хора в противниковото поле. Това се вижда в последните години, Брюж завоюва три пъти подред шампионата.

Конкурентни са и в Шампионската лига. Не всеки може да отиде в Порто и да вкара 4 гола. Резултатите приказват сами, стилът на Брюж е доста, доста добър ", сподели още Диего Симеоне преди мача.
 Барселона пришпорва договарянията с Атлетико (Мадрид) за Гризман
Барселона пришпорва договарянията с Атлетико (Мадрид) за Гризман

Каталунците желаят да се схванат с " дюшекчиите " преди Мондиал 2022
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР