Треньорът на Арда Николай Киров говори пред медиите след загубата

...
Треньорът на Арда Николай Киров говори пред медиите след загубата
Коментари Харесай

Николай Киров: Арда се е забавил с входящите трансфери

Треньорът на Арда Николай Киров приказва пред медиите след загубата с 0:1 от ЦСКА в четвъртфинал за Sesame Купа на България. Той разкритикува управлението, че постепенно е реагирало на продажбата на съществени футболисти с техни заместници. 

" Не ни доближи това, че създадохме доста малко в офанзива. В последните 30 метра не взехме верните решения. Не съм променял съвсем нищо заради неналичието на време. Заложихме на това, което тимът играеше про предния треньор. Опитахме се да повлияем психически на играчите. Не го видяхме, там ще би трябвало да поработим ", сподели Киров. 

" Нормално е да се съжалява, когато се направи пропуск. От една страна беше той, от друга неуместно позволения гол. В такива дуели са значими дребните моменти. Трябва да мислим напред ". 

" Задачата на треньорите е да излезем от рецесията. Най-вече посредством логика на психиката. Няма доста разновидности за промени. Арда се е разделил с доста значими играчи. Радващо е, че предходният треньорски щаб е съумял да развие играчи. Лошото е, че постепенно се е отреагирало с входящи прехвърляния. Може да пристигна още един състезател ", сподели той. 

Киров не пожела да отговори дали Абубакар Тунгара ще напусне. " Ще разберете в идващите два-три дни ". 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР