Треньорът Майк Уинкълджон сподели как неговия възпитаник Джон Джоунс може

...
Треньорът Майк Уинкълджон сподели как неговия възпитаник Джон Джоунс може
Коментари Харесай

Треньорът на Джон Джоунс: Той ще победи Миочич

Треньорът Майк Уинкълджон показа по какъв начин неговия ученик Джон Джоунс може да победи първенецът в тежката категория на UFC, Стипе Миочич.

Джон Джоунс е дълготраен първенец в полутежкат акатегория на UFC, само че разгласи преместването си в тежката. Целта му е да провокира себе си и да завоюва още една купа - тази която е у Миочич. Ако Джоунс получи шанса да се бие с Миочич, той е прекомерно евентуално да му вземе шампионската позиция, убеден е треньорът му.

" Ще е тежка борба. Стипе е добър страйкър, има мощ на всички места и е доста интелигентен. Видях по какъв начин управлява другите от тежката на земята. Умен е в дейностите си, " споделя Уинкълджон. " Но мисля, че Джон е по-добър от него във всеки един аспект. Когато Джон Джоунс вкара мозъка си, той побеждава битката, побеждава всеки в стойка, побеждава всеки на всички места. "

Джоунс господства по време на 12-годишното си властване в полутежката категория, като единствената му загуба е с дисквалификация против Мат Хамил през 2009. Мнозина считат Джоунс за най-хубавият ММА войник за всички времена, само че в случай че желае да затвърди това, той би трябвало да завоюва още един шампионски пояс. Наскоро ветеранът Ранди Котюр показа, че в случай че Джоунс завоюва две трофеи, това неоспоримо ще го направи най-хубавият в историята.

За да се случи обаче Джоунс би трябвало да се бие в тежката категория против спечелилия сред Миочич и Франсис Нгану. И двамата са тежки съперници, само че не и непобедими.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР