Тренорът на Черноморец Васил Евтимов коментира загубата с 74:87 от

...
Тренорът на Черноморец Васил Евтимов коментира загубата с 74:87 от
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Резултатът от мача е съвсем нормален

Тренорът на Черноморец Васил Евтимов разяснява загубата с 74:87 от Балкан Ботевград в първия мач от финалния плейоф в Националната баскетболна лига за мъже (НБЛ). 

" Резултатът от мача е напълно естествен, като се има поради показаното от нашия тим. При подготовката за този първи мач споделих на играчите: Ако вие сте удовлетворени единствено да играете край, без да се стремите към триумф - просто ми кажете. Да не изгубвам сила, да изиграем още два мача и серията да завърши. Първите осем минути изглеждахме доста добре. И внезапно - всичко рухна. Всеки стартира да играе един на един, топката стопира да се движи. Мунис Туту е със пукотевица 12-1 и е със 7 неточности ", показа Евтимов след срещата.

" Макол Моайен го няма от началото на месец май - по една или друга причина го няма, не знам. Но това са ни двама, които играят в първите пет. Аз все едно играя с трима против пет, тях просто ги няма, те нямат никакво наличие на терена. Нашата организация в нахлуване е под всякаква рецензия. Така не може да се играе баскетбол. Ще преспим два дни, ще се върнем в понеделник и ще се опитаме да играем по друг метод. По метода, който ни е довел да стигнем точкова надалеч в шампионата. А не като през днешния ден. Ние имаме 12 асистенции, другият тим има 25. От втори късмет точките ни са 7, те имат 16 - значи ние не се борим. Без борба няма да стане ", добави треньорът на Черноморец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР