Тренировките във фитнеса са предпочитани и от жени, и от

...
Тренировките във фитнеса са предпочитани и от жени, и от
Коментари Харесай

Най-често допусканите грешки във фитнес залата

Тренировките във фитнеса са желани и от дами, и от мъже, тъй като са съвършен метод да влезете във форма и да стопите няколко непотребни кг. За мечтаната фигура могат да ви оказват помощ уредите там съгласно това, което желаете да постигнете – намаляване, качване на мускули (за мъжете), стягане, наслаждение, здраве. Имайки поради това, всеки човек самичък за себе си би трябвало да е наясно по какъв начин да тренира – с кои уреди, какъв брой пъти седмично и по какъв брой време. В противоположен случай може да нанесете контузии на тялото. Вижте някои от най-често допусканите неточности във фитнес залата.
Колкото по-бързо, толкоз по-добре – да, но не. Когато сте във фитнеса, не гледайте непрестанно часовника си и не правете упражненията стремително, единствено с цел да си тръгнете по-скоро. Приемете тренировката като част от метода ви на живот. Няма закъде да бързате, значимото е да извършите упражненията вярно, с цел да имате употребява от тях. Освен това, когато бързате, може да нанесете сериозна контузия на дадената част от тялото, която упражнявате сега.
 Експерти: Фитнес залите са места с висок риск от заразяване Експерти: Фитнес залите са места с висок риск от заразяване
Фитнес залите са високорискови места за предаване на COVID-19 и хората би трябвало да носят маски, до момента в който са там. Това предизвестиха изследов...
Правите почивки прекомерно постоянно – това е другата прекаленост. Не сте отишли в залата, с цел да си почивате, това се прави вкъщи. В залата се тренира. Важно е да вършиме почивки сред сериите, които състоят от минута, най-много две, в случай че сте новак, тъй като другояче пулсът ви ще падне внезапно. Важното при тренировката е да поддържате пулса си интензивен, щом към този момент загреете, по време на цялата подготовка до нейния край, когато идва ред на разтягането.
Кардио преди силова подготовка – хубаво е да не вършиме кардио, в случай че смятате по-късно да вдигате тежести или да вършиме силова подготовка на други уреди. При кардиото огромна част от ресурси ви от мощ и устойчивост ще се разпръсне при тези упражнение и след това няма да съумеете да извършите качествено силовите.
Не вършиме упражненията както би трябвало – още веднъж бързане. За да видите резултата от фитнеса, съгласно поставената цел, би трябвало да изпълнявате упражненията вярно, да наблягате на всяко едно, да повтаряте колкото брой пъти е належащо. Няма смисъл да се залъгвате, че сте минали някое упражнение, когато в действителност сте много надалеч от вярното му осъществяване. Това няма да ви донесе положителни резултати.
Много коремни преси не значат безусловно мускули на корема – спрете да се залъгвате с това изказване. Не правете едно само упражнение, даже коремът да е вашата проблематична зона. Комплексните извършения за цяло тяло в никакъв случай не са непотребни. Освен коремни преси, с цел да извадете корема си, би трябвало да се храните здравословно и да разберете дали мазнините се натрупат точно в тази област. Правете естествен брой серии коремни преси и не пропускайте и другите извършения.
 Спортът в зала още веднъж вероятен и то на по-ниски цени Спортът в зала още веднъж вероятен и то на по-ниски цени
Броени дни след отпадането на изключителното състояние желаеме да съобщим, че порти отвориха и спортните зали. Най-голямата спортна верига...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР