Тренировката на българските ВВС в събота, която ще премине над

...
Тренировката на българските ВВС в събота, която ще премине над
Коментари Харесай

Финансовият министър разкри кой ще плати ВВС да летят над стадиона

Тренировката на българските Военновъздушни сили в събота, която ще премине над Националния стадион "Васил Левски " по време на празненствата за годишнината на ЦСКА, провокира доста полемики измежду почитателите. Затова министрите на финансите и на защитата хвърлиха изясненост към проблема.

Според министъра на защитата Красимир Каракачанов, това е жест към един от тимовете, който е писал историята на българския футбол. Той обаче се обърка на какъв брой години стават "червените ".

"Цяла България знае, че съм левскар, а за разлика от други политици, аз не си променям пола, политическите убеждения и клубната принадлежност. Но въпреки всичко, в случай че би трябвало да бъдем справедливи, би трябвало да кажем, че ЦСКА е един от клубовете, които писаха историята на футбола ни. "

"И заради тази причина съм задължен да покажа почитание към този клуб, който доста време е бил в армията. И съм се погрижил да получат комфорт при честване на 75-годишнината ", съобщи Каракачанов и беше поправен от финансовия министър Владислав Горанов - "За 70-годишнината ".

После Горанов отговори сбито и кой ще заплати всички разноски за прекосяване на самолетите над Националния стадион като част от тренировката за военния церемониал на 6 май: "Литекс ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР