Трайков е сред допуснатите до консурса кандидати, но заради завидните

...
Трайков е сред допуснатите до консурса кандидати, но заради завидните
Коментари Харесай

Често пребоядисван протестиращ се уреди с апетитен държавен пост

Трайков е измежду позволените до консурса претенденти, само че поради забележителните си качества печели измежду конкуренция от още петима души. Останалите, които вземат участие в състезанието са Кристиян Манолов, Ирина Чавдарова, Яна Щолева, Стоян Треник, Кристина Врачовска.

 

 

Председател на конкурсната комисия е Нели Македонска.

 

 

По разпоредбите на състезанието претендентите би трябвало да решат тест от 25 въпроса. За задачата на състезанието са създадени три разновидността. Трябва да бъдат дадени минимум 20 рпавилни отговора, с цел да може претендентите да бъдат позволени до изявление.

 

" Интервюто ще съдържа въпроси за определяне в каква степен претендентът има професионалните и деловите качества, нужни за осъществяването на длъжността, в сходство с критериите за преценка на кандидатите-Приложение № 5 към член 42, алинея 4 от Наредбата за осъществяване на състезанията и подбора при подвижност на държавни чиновници ",

 

Въпросът е дали има въобще конкрсна част в този конкурс и по какъв начин е преценено, че Станислав Трайков дава отговор на нужните критерии.

 

Светослав Трайков е прочут политически хамелеон. Бил е претендент за народен представител на ГЕРБ във Варна през 2013 година

 

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР