Трайчо Георгиев, познат още като Трайчо Боксьора от Люлин, е

...
Трайчо Георгиев, познат още като Трайчо Боксьора от Люлин, е
Коментари Харесай

Трайчо от Люлин наби милиардерски син на ринга, но взе смешн...

Трайчо Георгиев, прочут още като Трайчо Боксьора от Люлин, е взел безусловно комичен хонорар за успеха си над милиардерския наследник Рашид Беласа. Мургавият софиянец получи опция да взе участие в един от " подгряващите " мачове на боксовата галавечер на Антъни Джошуа и Олександър Усик през август, които се биха за международната купа в тежка категория. Украинецът завоюва безапелационно борбата на кръга в Саудитска Арабия и прибра и трите шампионски пояса от британеца, който пък по-рано отупа нашия Кубрат Пулев.  

В паметната вечер Трайчо се изправи против ютубъра Рашид Беласа и съумя да го победи след съдийско решение, въпреки и да бе " селекциониран " за противник на милиардерския наследник като по-слаб боксьор. Българинът обаче сподели по-добра игра и справедливо победи Беласа. Печалбата от дуела обаче първо бе забавена, а в този момент се оказва, че е и скандално ниска.

" Взех 1000 лв.. Моят треньор (б.р. - Аспарух Георгиев) ми ги даде преди да му платят на него, тъй като се усещаше неудобно поради това, че ни прецакаха. Сега ще търси верните хора, с цел да можем да си вземем парите ", изясни Георгиев пред bTV.

За него фамилията е най-важно. Той прекара празниците в дома си с двете си деца и брачната половинка си в жилището им от 18 квадрата в столичния квартал " Люлин ".

Нa професионалния кръг Трайчо преди седмица реализира и нов триумф, като надделя на кръга в София служителя на основна дирекция " Жандармерия " към Министерство на вътрешните работи Димитър Димитров.

Трайчо към този момент мечтае да провокира на кръга даже легендата Серафим Тодоров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР