Травмата за 16-годишния младеж от Пловдив ще е за цял

...
Травмата за 16-годишния младеж от Пловдив ще е за цял
Коментари Харесай

Калин Георгиев: Безобразие е показването на снимки на 16-годишния младеж от Пловдив

Травмата за 16-годишния юноша от Пловдив ще е за цялостен живот. С помощта на експерти нека да преодолее това леке, без да бъде мачкан осведомително. Това съобщи някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Калин Георгиев в предаването " Здравей, България " по отношение на младежа в Пловдив, който бе арестуван за подготовка на атентат.
" Не знам метода, по който е изтекла информация за персоналните данни на детето и фамилията му, само че нямам никакви подозрения, че детето е жертвата, то е на 16 години, родителите му са извънредно мощни хора, това, което са създали, е доста отговорно ", съобщи Георгиев.

Той дефинира като безсрамие проявлението от медиите на фотоси на детето и фамилията му и съобщи, че не би трябвало унищожаваме бъдещето на едно 16-годишно дете, а това се случва сега.

По мотив поръчката на вътрешният министър Младен Маринов за основаване на антитерористичните центрове, Георгиев сподели, че такива има в Щатите и в Европа, и те дават резултати.

" Спирането на връзката е един от първите признаци за поръчка за екстремистки дейности. Криминалните психолози от ФБР приказват за по този начин наречената " смъртоносна триада ". Първият детайл е отчуждениято от фамилната среда, от приятелския кръг, втората фаза е по този начин наречената проекция на бъдещия си живот, свързани с водача на незаконната група, а трета - модернизация - осъществяването на терористични дейности благодарение на волята свише ", добави още някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР