Травис Келс стана малко сенчест за съпруга на Симоне Байлс,

...
Травис Келс стана малко сенчест за съпруга на Симоне Байлс,
Коментари Харесай

Травис Келс засенчва съпруга на Симон Байлс, Джонатан Оуенс, след „уловени“ коментари

Травис Келс стана малко горист за брачна половинка на Симоне Байлс, Джонатан Оуенс, по време на епизода на него и брат му Джейсън Келс в сряда.

Тайт ендът на Канзас Сити Чийфс и скоро пенсионираният център на Филаделфия Ийгълс се подиграваха на номинацията на Травис за премиите People's Choice за Спортист на годината за 2024 година в „ New Heights “, когато той направи удара.

„ Как е Симон Байлс по въпроса, само че нейният другар [sic] не? “ Джейсън, 36, попита сигурността на Green Bay Packers, 28, до момента в който Травис, 34, прекъсна със смях: „ Как съм с това? “

Травис не изглеждаше толкоз сюрпризиран от изключването на Оуенс от категорията, защото добави малко саркастично: „ Оуенс? Изиграх добра топка там, допускам. ”

Двукратният първенец на Super Bowl също се пошегува, че не би трябвало да бъде номиниран, тъй като всичко, което направи, беше водещ на „ Saturday Night Live “, като по-специално пропуща да спомене, че връзката му с Тейлър Суифт може да му е помогнала да си обезпечи достойнството...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР