Тръст Синя България няма да допусне Левски и привържениците на

...
Тръст Синя България няма да допусне Левски и привържениците на
Коментари Харесай

"Синя България": Няма да допуснем да бъдем използвани за лични търговски интереси

Тръст " Синя България " няма да допусне " Левски " и последователите на клуба да бъдат употребявани за корпоративен лобизъм или отбрана на персонални търговски ползи. Това се споделя в позицията на организацията след срещата на почитателите с премиера Бойков Борисов, което се организира в петък.

Привържениците желаеха срещата с премиера, обезпокоени от събитията към фирмите на Васил Божков, който стои зад собствеността на " Левски ". Бизнесменът непосредствено съобщи, че в случай че се одобряват препоръчаните промени в закона за хазарта, той няма да има пари да устоя " Левски ".

" Противопоставяме се остро и изрично на всевъзможни опити " Левски " да бъде употребен като инструмент за политико-икономически въздействия или разменна монета в нечии подмолни покупко-продажби. Няма да допуснем клубът и неговите последователи да бъдат употребявани за корпоративен лобизъм или за отбрана на персонални търговски ползи ", написа в позицията на уеб страницата на тръста.

В нея се споделя още, че организацията ще продължи да се бори " Левски " да бъде ръководен по транспарантен метод с явен генезис на парите. От тръста желаят клубът има разпознаваеми притежатели, които да бъдат отворени за разговор към почитателите.

Подобно на изказването си след срещата с Борисов организацията посочи, че ще работи в посока " Левски " да се раздели с модела " бащица ", с цел да се подсигурява устойчивото развиване на клуба.

" Следваме правилата и ценностните устои заложени от самото основаване на Тръст " Синя България ", а точно освобождението от модела " бащица " и всички зависимости, произлизащи от него, които не разрешават дълготрайното и стабилно развиване освен на нашия обичан клуб, само че и на всички спортни клубове у нас ", се споделя в изказването.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Сблъсъкът за
хазарта (50)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР