Трасето на новият бул. Левски мина през трибуните на стадион

...
Трасето на новият бул. Левски мина през трибуните на стадион
Коментари Харесай

Новият бул.Левски мина през трибуните на стадион Спартак

Трасето на новият бул. " Левски " мина през трибуните на стадион " Спартак " и отхапа няколко реда от тях, научи Varna24.bg от фрагменти, направени с дрон  " Морско око ".

" Булевардът се извършва в регулация, няма отклонения и няма нарушавания. Предстои ремонт на стадиона ", разяснява в резюме шефът на инфраструктурната дирекция в Община Варна Петър Гърбузов.

Припомняме, че преди време почитателите на " Спартак " излязоха с яростно послание към локалната власт във връзка на събарянето на трибуните. 

Кметът Иван Портних ги успокои, че следва сериозен ремонт на стадиона и всичко ще си пристигна по местата. 

По-късно самите почитатели споделиха в обществената мрежа, че стадион " Спартак " ще има радикално друга визия и ще наподобява съвършено след края на идния ремонт. От клуба към този момент разпространиха фотоси от идейния план (без да е включена естрада зад вратата).

Голяма част от ремонта ще се финансира от спортното министерство, в това число и за ново тревно покритие с нова дренажна система. Инвестиции ще направи и Община Варна.

Под една от бъдещите трибуни се планува да има съблекални, треньорски стаи, фитнес, зала за конференции и други сходни пространства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР