Транссексуалният Одри Хейл преди да убие три деца и трима

...
Транссексуалният Одри Хейл преди да убие три деца и трима
Коментари Харесай

След масовото убийство в Нашвил: Ако това е начинът, по който транссексуалните искат да станат видими, да ги видим точно такива, каквито са

Транссексуалният Одри Хейл преди да убие три деца и трима възрастни в частно християнско учебно заведение в американския град Нашвил, щата Тенеси

Автор: Сумантра Мейтра, theamericanconservative.com Следвайте " Гласове " в Телеграм

Карин Жан-Пиер, прессекретарят на Белия дом и може би не най-острият бръснач в кутията, въпреки всичко зададе значим въпрос за стрелбата в понеделник в Нашвил. " Това, което ще кажа на републиканците в Конгреса, е: какво ще кажете на тези родители? ".

Това е значим въпрос. Какво ще кажат републиканците? Сенатор Том Котън от Арканзас написа в Туитър: " Няма по-долно от това да обвиниш републиканците в Конгреса за убийството на транссексуален, който се е насочил към християнско учебно заведение ". Сенатор Джей Ди Ванс от Охайо съобщи: " Всеки, който разяснява този въпрос, е наясно с войнствената, от време на време насилствена изразителност на тези деятели. Време е нашите елити да спрат да предизвикват тези неща, тъй като в противоположен случай те ще доведат до убийството на още деца. " Сенаторът от Мисури Джош Хоули прикани ФБР и службата за вътрешна сигурност да стартират федерално следствие на закононарушения от ненавист.

Все почтени усеща. Но това не дава отговор на въпроса. Какво биха споделили на родителите? 

Истинският отговор би оценил риска, пред който е изправена нацията от композиция от активизъм, идеология и психическа неустойчивост. Той би набелязал наказателни ограничения, които да обезвреждат възходящата вълна от принуждение от страна на транссексуални хора от Австралия до Англия и Америка. Той би признал, че рецидивистите в никакъв случай няма да бъдат изкупени и че по-старите, по-здрави консерватори са разбрали по какъв начин най-добре да се оправят с професионалните нарушители, беззаконниците и психологично болните. Един заслужен отговор би проучил методите за реформиране на ФБР, тъй че то да може да се концентрира още веднъж върху действителната си работа: инспекция на насилието по улиците на американските градове. 

Но не чуваме републиканците да приказват доста за това. 

Често чуваме две неща измежду политическите софистици: Първо, че транссексуалните са изправени пред " геноцид ", и второ, че оръжията са същинска неволя. Нито едно от двете не е правилно. Като се има поради, че към 0,6 % от всички възрастни се самоопределят като транссексуални, при едно фактически планувано и проведено механизирано всеобщо ликвидиране те към този момент щяха да са унищожени. Никой не приказва за това. Това, както и огромна част от лявата политика, е обърната проекция на еднаквост. 

Нормалните не са тези, които смесват мълчанието с насилието, а действителното принуждение с речта " на безгласните ". Нормалните не са тези, които се обличат напълно в черно, крият лицата си с балаклави, подвигат протести и правят палежи, стрелят по деца, тъй като някои хора се опълчват на драг-шоутата за деца и половото обучение за осемгодишни деца от " учители " с пробита бариера, захласнати от концепцията да приказват за личната си половост. 

Вълненията към оръжията са още един безвреден отдушник за другояче политически импотентните, които избират да не приказват за предприемане на фрапантни ограничения за прекъсване на рецидивистите или на психологично болните.  Това е съзнателно замазване на вниманието, с цел да се концентрира върху инструментите вместо върху идеологията. Лесно е да продължаваш да криволичиш около неща, които са политически недостижими, като в същото време игнорираш изпълнимото, тъй като е политически неловко. Наказателното правораздаване опонира на главната теология на либерализма. 

Но нито едно от тези неща не е същинският проблем. 

Конгресменката, която упорства за " транс кредитен капитал " в деня, в който една заблудена двадесет и осем годишна транссексуална жена, цялостна с тестостерон, стреля в учебно заведение, е същинският проблем.

Национален вестник, който възстановява психическото разстройство в името на политиката, е същинският проблем.

Университетски преподаватели, които настояват, че е по-добре " да убиваме трансфобите, вместо да им крещим ", е същинският проблем.

Големите институции, корпорации и компании, които инжектират токсин във вените на цивилизованото общество без никакви последици, са главният проблем. 

Често чуваме за Деня на гнева на транссексуалните или Деня на отмъщението на транссексуалните. Езикът е сходен на този на " Мюсюлмански братя " по време на пика на злощастната " Арабска пролет ". Очевидно транссексуалните хора не са задоволително забележими. 

Е, добра вест. Сега те се виждат и чуват, мощно и ясно. Те са забележими на всички места по малкия екран и в обществените медии, паралелно с мъртвите лица на жертвите на фактически планувано и проведено всеобщо ликвидиране. 

Ако това е методът, по който някои хора желаят да бъдат забележими, би било неуместно да не ги забележим тъкмо такива, каквито са.


Д-р Сумантра Мейтра е старши редактор в The American Conservative и асоцииран член на Кралското историческо общество. 

Инфо: theamericanconservative.com

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР