Транссексуалната дама с псевдоним Ники Екзотик, чието истинско рождено име

...
Транссексуалната дама с псевдоним Ники Екзотик, чието истинско рождено име
Коментари Харесай

Американец похарчи над 1 млн. долара, за да се преобрази в Барби


Транссексуалната дама с псевдоним Ники Екзотик, чието същинско рождено име е Джейсън Торес, от детството се чувствала като момиче, заключено в тялото на момче. Тя в никакъв случай не се интересувала от нормалните момчешки занимания, написа woman.bg. От двегодишна възраст тя играе единствено с кукли и мечтае някой ден да стане като своите идоли Мадона и Памела Андерсън.





С течение на времето Ники стартира да опитва с грима и да се откроява от ден на ден с визията си от своите връстници. Това обаче довежда до тъжни последствия за младежа - тормоз и насмешки. Семейството ѝ също не я устоя и на 16 години тя прави опит да самоубийство. " Бях объркана и засрамена. Не можех да схвана какво не е наред с мен. Тогава не знаех какво значи да си „ транс “ и беше загадка, която криех от всички ", споделя Никол в изявление за Daily Mail.







Година по-късно, заради липса на схващане от страна на фамилията и отвращение на майка ѝ да одобри обстоятелството, че синът ѝ не се усеща мъж, Никол се мести от родния си Ню Джърси в Ню Йорк. Тогава тя стартира да приема неразрешени хормони и инжекции, които модифицират тялото, и на 19-годишна възраст се подлага на интервенция за промяна на пола. Въпреки това, даже когато стартира да наподобява на жена, тя не изпитва цялостно задоволство от външния си тип. Тя не желае да бъде елементарна и у нея се разгаря желанието да стане " Жива Барби ".





" Колкото повече интервенции правех, толкоз повече се приближавах до фантазията си и се усещах доста по-щастлива, тъй като ставах себе си. Исках да бъда не просто красива, а прелестна, зашеметяваща и ненадмината. Имам доста силикон в тялото си и прекарах доста време, променяйки всичко от главата до пръстите, гърдите и тялото. Пътувайки по света, където и да отида, хората ме гледат и споделят: " Вижте тялото ѝ, тя наподобява като Барби ", споделя Ники Екзотик в изявление за New York Post.

Колко тъкмо пари е похарчила , Никол Сандърс, за всички операции с външния си тип, тя не можа да си спомни, само че тврърди, че са повече от 1 милион $. За да стане най-хубавата версия на себе си, тя прибягва до следните интервенции: гласова хирургия, която ѝ коства $15 000, увеличаване на устни - $3 000, 6 интервенции на носа - $50 000, блефаропластика на клепачите за $4 000, 4 интервенции на гърдите за Щатски долар 40 000, няколко инжекции силикон за 25 000 $ и доста други скъпи процедури.

" Операциите ми костваха доста, само че за благополучие имах до себе си някои богати другари, които ми помогнаха да се доближа до задачата си ", признава Никол. Сега основателката на първата транссексуална поп група в Америка Secret Girls търси мъжа на фантазиите си в лицето на " жива кукла Кен " и мечтае най-сетне да си купи розов кабриолет BMW. Освен това моделът и артист взе участие в фотосите на разнообразни риалити излъчвания и мечтае да се развива като актриса.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР