Транссексуална жена от Бруни, Тексас, САЩ е похарчила повече от

...
Транссексуална жена от Бруни, Тексас, САЩ е похарчила повече от
Коментари Харесай

Трансджендър жена потроши 40 000 паунда, за да стане дракон

Транссексуална жена от Бруни, Тексас, Съединени американски щати е похарчила повече от 42 000 английски паунда (60 000 щатски долара), с цел да се трансформира в змей. Трансформацията включва раздвоен на две език, татуирани люспи и даже осем рога на главата ѝ.



През 1997 година Ева Медуза е живяла като мъж - Ричард Хернандес и е бил вице президент на една от водещите банки в Америка, написа Mirror.

Но откакто получава ХИВ като диагноза Ричард взема решение да стане Ева и да се преобрази изцяло, с цел да "не почине като човек ". Ева изоставя корпоративния свят и стартира тежката промяна.



Тя има вяра, че откакто е била изоставена от родителите си на 5 години, тя се е преродила със силата на гърмящата змия.



Ева претърпява интервенция на носа, ушите, татуира се и запълва очните си ябълки със зелено - всичко това коствало към 60 000 $. Ева споделя, че трансформацията ѝ не завършва тук и се нуждае от още близо 40 000 $, с цел да е изцяло преобразена.



Тя споделя, че трансформацията ѝ е най-значимото житейско събитие. Тя го дължи както на рождената си майка, по този начин и на влечугите - най-много на гърмящите змии.

Ева признава, че се е страхувала от диагнозата си и не е желала да почине като човек. Хората за нея са най-деструктивните същества на планетата и най-пълните с ненавист. Затова решила да се промени и да наподобява като нещо нечовешко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР