Транспортният министър Николай Събев най-веротно няма да е в кандидат-депутатските

...
Транспортният министър Николай Събев най-веротно няма да е в кандидат-депутатските
Коментари Харесай

Николай Събев вероятно няма да е в кандидат-депутатските листи на "Продължаваме промяната"

Транспортният министър Николай Събев най-веротно няма да е в кандидат-депутатските листи на " Продължаваме промяната " на предстоящите предварителни избори. Това удостоверяват пред " Труд " членове на държавното управление в оставка, които обясниха отпадането на Събев с изстудяване на отношението към него от страна на Асен Василев и Кирил Петков, без значение, че той беше едни от великодушните спонсори на Политическа партия.

За шестте месеца на поста Събев, който е прочут с куриерската си компания " Еконт ", не подхванал никакви дейности и единствено натрупал неодобрение към ръководещата коалиция от сектора. Непрекъснато се оплаквал единствено със статуквото и служителите от ведомството, които сякаш саботирали работния развой.

" През цялото време личеше некомпетентността му по основни въпроси за транспортния бранш ", оповестиха преди дни превозвачите, които бяха изрично срещу Събев да бъде още веднъж министър при вероятно ново държавно управление на Политическа партия.

Срещу предприемача се изрече и депутатката от Демократична България Зорница Стратиева, която от месеци се опитвала да зададе въпрос на транспортния министър, само че без триумф. " Министър Събев е прочут в обществото като " Ник ", на нас, депутатите обаче той не ни е прочут, тъй като ние не сме го виждали.

На съдружните договаряния не го видяхме, включи се по видео, но екрана беше мрачен. На експертни съдружни препоръки по тематика " Транспорт " не идва ", написа Стратиева, която е определена от Перник и разказа трагичното пътешестване с БДЖ до София поради неработещи каси и мръсни вагони.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР