Транспортните власти в Манчестър бяха принудени да обявят, че змиите

...
Транспортните власти в Манчестър бяха принудени да обявят, че змиите
Коментари Харесай

Мъж покри лицето си със змия вместо с маска в автобус

 Транспортните управляващи в Манчестър бяха принудени да разгласят, че змиите не могат да заместват защитната маска за лице поради пандемията, откакто локални медии разгласиха фотоси на мъж, който пътува в рейс със змия, увита към устата, оповестяват Агенция Франс Прес и Българска телеграфна агенция.

Пътник в рейс в Салфорд не носел маска против разпространяването на новия ковид. Вместо нея към устата му се била увила голяма змия. Влечугото изучавало и ситуацията в близост. Снимки на мъжа със змията бяха оповестени в в. " Манчестър Ивнинг нюз ".

Покриването на лицата с маски е наложително условие в публичния превоз във Англия като мярка против пандемията.

" Правителствените разпореждания ясно указват, че не е нужно да се употребяват хирургически маски и че пасажерите могат да си създадат подобаваща за тях и по техен избор маска, като шал или бандана ", сподели представителят на службата за градски превоз на Манчестър.

" Макар това да оставя малко благоприятни условия за интерпретация, не се включва потреблението на змийска кожа, изключително в случай че тя към момента е прикрепена към тялото на змията ", посочи представителят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР