Транспортните компании, които се занимават със спедиция продължават да изпитват

...
Транспортните компании, които се занимават със спедиция продължават да изпитват
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

Транспортните компании, които се занимават със спедиция не престават да изпитват дефицит на фрагменти. Активна активност се следи и измежду фирмите, които правят асортимент на личния състав. Много претенденти разчитат точно на техния професионализъм, с цел да стартират сполучлива кариера.

ТРАНС ЕКСПРЕС ЕООД



Международна логистична компания, основана през 1991 година от одобрени експерти в региона на интернационалната спедиция. Извършва железопътен превоз, ко-модален превоз, авто превоз, контейнерен превоз и депозиране. С нашия дълготраен професионален опит и познания в региона на железопътен превоз, интернационалната спедиция и логистика сме в подготвеност да предоставим най-оптималните и своевременни самостоятелни решения за потребностите на нашите локални и задгранични клиенти и бизнес - сътрудници.

Вижте свободните позиции на ТРАНС ЕКСПРЕС ЕООД

RaySat Bulgaria Ltd.



Компанията предлага необятна гама благоприятни условия за кариера, без значение дали става дума за млад чиновник, който в този момент стартира своя професионален път или за чиновник с дълготраен опит. Вече три десетилетия компанията е измежду водачите в HR бранша като предизвиква нововъведенията и мисли нереално. Сред петте аргументи претендентите да се присъдеинят към компанията са: новаторския дух, провокациите и стимулиращата среда на работа, опция за създаване на кариера.

Вижте свободните позиции на RaySat Bulgaria Ltd.

Фулда България ООД



Компанията е основана през 1995 година с съществена активност импорт и дистрибуция на автомобилни гуми, джанти, авточасти и автосервизна активност. През 1997 година е открит първият личен сервиз с името MOTOEXPERT. В момента е построена верига от 20 сервиза в цялата страна, в това число представителства на Renault - Dacia в гр. Стара Загора, Renault – Dacia и Citroen в гр. Хасково, и Citroen в гр. Бургас. През 2000 година сдружението стартира импорт и дистрибуция на автомобилни джанти – стоманени и алуминиеви, а през 2004 година и на батерии. През 2007 година комерсиалният отдел е преобразуван в независима компания Фулда България Трейдинг ЕООД. Изградени са пет склада за дистрибуция и търговия на едро в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас. Продуктовото портфолио на Холдинга е извънредно богато, като обгръща необятна гама леки, лекотоварни, 4х4/ SUV, товарни и специфични гуми, алуминиеви, стоманени и специфични хибридни джанти, стартерни акумулатори, автомобилни и промишлени масла, огромно многообразие от авточасти, аксесоари и консумативи, както и леки коли от марките Renault – Dacia и Citroen. През 2014 година личната верига на компанията Мотоексперт се причислява към веригата VIANOR и в този момент Холдингът разполага с най-голямата сервизна мрежа в България – 63 сервиза. Екипът на Фулда България Холдинг се състои от над 250 квалифицирани и стимулирани експерти.

Вижте свободните позиции на Фулда България ООД

Уран Компани ООД



Мултинационален IT екип, в който работят експерти от Съединени американски щати, България и Укарйна. Всеки от тях има над 10-годишен опит в региона на софтуерното инженерство и бизнес анализите.

Вижте свободните позиции на Уран Компани ООД

Стела Марис ЕООД



Ваканционен клуб “Стела Марис Апартментс” е ситуиран върху един от най-високите хълмове в Синеморец, отстоящ на 150 м от известния плаж „ Бутамята”. От ваканционния клуб се откриват красиви гледки към морето и гората. В средата на комплекса има плувен басейн с тераси за слънчеви бани към него и ъгъл за игра на децата. Клубът има лични магазини за плажни такъми и артикули от първа нужда, ресторант за закуска, обяд и вечеря, дневен бар и бар до басейна. Ваканционен клуб “Стела Марис Апартментс” се състои от 5 обособени жилищни здания с общо 77 (3 студиа, 37 едностайни и 37 двустайни) изцяло приключени първокласни жилището. Комплексът разполага със личен електротрансформатор, обвързван с националната електропреносна мрежа, лична помпена станция за отпадните води, лична връзка към локалния тръбопровод, обвързван към локалната канализационна инфраструктура, вътрешна пешеходна зона, озеленено дворно пространство, осветяване на басейна, неповторим архитектурен дизайн, и други

Вижте свободните позиции на Стела Марис ЕООД

МЕГА инженеринг ООД



Компанията е профилирана в областите: проектиране; разработка; внедряване; поддръжка (сервиз); сложен инженеринг на средства и системи за автоматизация. От основаването си през 1993 година компанията непрестанно се развива и ползва най-новите достижения в региона на електрониката, микропроцесорната техника и автоматизацията.

Системите за автоматизация, внедрени от компанията, са съобразени с европейските правила и условията, свързани с използването на стандартите на Добра индустриална процедура “GMP”. МЕГА инженеринг дава техническо решение според Наредба 3 на Агенция Митници за премерване на акцизни артикули. Фирмата е систематичен интегратор, който построява системи за надзор на измервателните уреди – СКИУ.

Вижте свободните позиции на МЕГА Инженеринг ООД

Прима Интелект ЕООД



От 1996 година в счетоводна къща „ Прима Интелект” правим услуги, съобразени с най–новите условия на нормативната база, уреждаща съответната стопанска активност и с всички условия от региона на счетоводство, налози и обезпечаване.

Имаме опит в доста сфери на стопанския живот – произвеждане, външна и вътрешна търговия, ресторантьорство, туризъм, превоз, строителство, реклама, осведомителни услуги, консултантски услуги, сдружения с идеална цел (фондации, асоциации), свободни специалности.

Всички наши чиновници са с висше обучение - магистърски степени в стопански специалности.

Вижте свободните позиции на Прима Интелект ЕООД

Линеа Трейдинг ЕООД



Ние обичаме живота. Вярваме, че той е най-висшата полезност за човечеството. Нашата работа е нашия принос към подобряването на човешкия живот и здраве. Ние обичаме професионализма. Убедени сме, че когато професионализмът на нашите лекари, стоматолози и фармацевти се съчетае с най-успешните научни открития и на практика разработки, се реализират резултати, които „ стърчат “ доста над междинния стандарт за здравна услуга. Работим за този резултат. Ние обичаме партньорството. „ Заедно “ е думата, която ни оказва помощ в компликациите. Ценим високо персоналните качества и желания на всеки наш сътрудник и сътрудник. Толерираме характерността, тъй като тя е в основата на триумфа. Ние обичаме качеството. Вярваме, че българските пациенти имат правото да получават артикули с съвършено качество, доставени от уважавани измежду медицинските среди производители. Ние вършим това. Работим с най-хубавите производители – международно приети имена. Нищо по-малко от това не ни устройва. Ние обичаме честността. Нито едно съревнование не си коства, в случай че се нарушават разпоредбите на почтената игра. Спазването на етичните правила в работата ни с медицинските и фармацевтичните експерти е безспорен закон за нас.

Вижте свободните позиции на Линеа Трейдинг ЕООД

Tonel Bau GmbH



Tonel Bau GmbH е профилирана в построяването на силнотокови и слаботокови мрежи, видеонаблюдение и пожароизвестяване.

Вижте свободните позиции на Tonel Bau GmbH
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР