Транспортните компании използват GPS системи за проследяване на местоположението на

...
Транспортните компании използват GPS системи за проследяване на местоположението на
Коментари Харесай

Телематични и GPS системи за контрол и управление на автопарка

Транспортните компании употребяват GPS системи за следене на местоположението на своите камиони от години. Това, което се промени, е броят на новите услуги и функционалностите, които телематичните системи към този момент оферират.

Освен да виждат къде се намира камиона, мениджърите по ръководство на флота към този момент могат да дефинират географски зони и да алармират, когато камионът доближава до местоназначението си (или се е отклонил значително от маршрута си), да усъвършенстват маршрутите с данни за трафика в действително време, да наблюдават автоматизирано часовете шофиране, да наблюдават скоростта, внезапните прекъсвания или ускоряване, несъразмерната работа на луфт и други условия, които ще понижат потреблението на гориво, ще спестят разноски и ще подобрят сигурността.

Scania е емблематична със системите, които предлага. Марката ще показа на TRUCK EXPO персонализирани решения, които обезпечават работа без престои и покачват продуктивността. МAN ще покаже самосвала си TGS 41.420 8x4 BB, както и Euro 6c камионите си, серийно оборудвани с телематична GPS система с безвъзмезден достъп RIO Essentials - отворена, необвързваща с производителя и основана на облачните услуги RIO платформа за услуги и сервиз.

Лекотоварният Volkswagen Crafter пръв в сегмента си предлага интегриран интерфейс за флийт-мениджмънт като подготовка за телематика, което прави допустимо комбинирането с всички настоящо предлагани на пазара телематични решения. Вижте по какъв начин на TRUCK EXPO 2018 – от 7-ми до 9-ти юни на летище Лесново.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР