Трансимпорт грабна призовете в категория Високоалкохолни напитки за първо и

...
Трансимпорт грабна призовете в категория Високоалкохолни напитки за първо и
Коментари Харесай

Tullamore D.E.W. е най-обичаната марка в класацията на българските потребители Любимите марки

Трансимпорт сграбчи наградите в категория " Високоалкохолни питиета " за първо и трето място с марките Tullamore D.E.W. и Grant`s

TULLAMORE D.E.W. завоюва първо място в единствената по рода си потребителска ранглиста „ Любимите марки “, която отличава най-обичаните марки от българските консуматори . Над 5400 потребители гласоподаваха за марката като в категория „ Високоалкохолни питиета “ и класираха Tullamore D.E.W. на челна позиция в тазгодишната конкуренция. Красотата на бленда сграбчи сърцата на потребителите с присъщия си богат и мек усет , както и с множеството нови разновидности, които сполучливо бяха стартирани на пазара в последните месеци.

Освен ирландския троен бленд на Tullamore D.E.W. потребителите отличиха с гласовете си и издигнаха на трето място в категорията „ Високоалкохолни питиета “ и Grant`s още една добре позната и наложила се на пазара марка, част от портфолиото на William Grant & Sons.

Така екипът на Трансимпорт получи 2 награди в челната тройка за най-предпочитани от потребителите марки на високоалкохолни питиета

Десетото юбилейно издание на състезанието събра всички финалисти на формалната гала в Арена Ди Сердика, където уредниците връчиха документи и статуетки на спечелилите в другите категории.

„ За нас е голяма чест и самопризнание да бъдем преди всичко в класацията Любимите марки, тъй като това е единствената потребителска ранглиста, учредена напълно на желанията на крайният потребител , един самостоятелен и действителен лакмус, отчитащ любовта на българските консуматори. Именно прочувствена обвързаност и желанията на потребителите са най-важният знак за цялостното показване на една марка, като и за работата на екипа, който стои зад нея. “, споделя Рангел Рангелов, Маркетинг управител Трансимпорт.

За разлика от други ранглисти, „ Любимите марки “ не разчита на жури при номинациите, те са отворени и свободни, основани единствено на потребителските желания и не включват специфични пазарни индикатори. Над 42 000 консуматори поддържаха обичаните си марки през актуалната година.

Любимите марки се избират само посредством гласоподаване от страна на крайните консуматори.

Tullamore D.E.W. е ирландското уиски, което по идеален метод комбинира гладкост и мекост, а тайната за това се състои в хубостта на тройния бленд, изравен в основата на марката:

Тройна филтрация – придаваща идеален мек усет

Отлежаване в три типа бъчви – общоприети бъчви, бъчви от испанско шери и от бърбън, придаващи невероятния миксиран усет и нежни отенъци, които вършат Tullamore D.E.W. присъщ и уравновесен

Троен бленд – блендираме 3 типа ирландско уиски: дестилирани в обичаен „ pot still “ котел (дестилация в съдове аламбик), малцови и зърнени уискита

Tullamore D.E.W. е второто по величина на продажби ирландско уиски в световен проект с продажби от над 81 млн. литра. За миналата година марката бе отличена с влиятелната премия „ Иновативен бранд на годината “ присъдена от Icons of Whiskey. Наградата е плод на сполучливите „ каск варинати “, показани през миналата година Tullamore D.E.W. XO Rum Cask, отлежал в бъчви от карибски ром, както и Tullamore D.E.W. Cider Cask, финално доотлежаващ в бъчви от ябълков сайдър.

Известен на всички места по света със своя мек темперамент и равен усет, Tullamore D.E.W. е троен ирландски бленд от зърнено, малцово и уиски, дестилирано в медни казани. Красотата на този троен бленд подсигурява благосъстояние и многопластовост на усета и деликатна естетика, която предизвика сетивата. В портфолиото на марката интерес съставляват и лансираните в края на 2017 година на пазара сингъл малц годишни разновидности Tullamore D.E.W. 14YO и Tullamore D.E.W. 18 YO, отлежали в 4 типа бъчви за в допълнение обогатен мек усет.

От края на 2010 година марката е част от портфолиото на фамилната компания William Grant & Sons.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР